Päivi Törmä
Toko

Päivi on Aatelin tokokouluttaja. Kouluttajana hän on jämpti, ystävällinen ja hyvän koiranlukutaidon omaava. Päiville tärkeintä on koiran reilu kohtelu; "jokainen koira ansaitsee selkeän ohjaajan". 

Päivillä on kokemusta hyvin erilaisista koirista, joista monet ovat tulleet hänelle erilaisilla taustoilla kotimaisina kodinvaihtajina. Nuoruuden herätehankintoja olivat bullmastiffi ja kultainennoutaja. Myöhemmässä elämässä ovat vaikuttaneet schapendoes, brasilianterrieri (hoitokoira), norfolkinterrieri (hoitokoira) saksanpaimenkoira/saksanseisoja-mix, spk/sharpei-mix ja kaksi rottweileria.

Ensimmäinen rtw oli uros, TK1 TK2 BH FIRTVA Faustfechter Joe (Teppo). Toinen on Päivin nykyinen harrastuskaveri, Tepon tytär, TK1 TK2 BH RTK4 Rotshcard Pirkko Maryn tyttö (Terttu), joka myös tuli Päiville 2-vuotiaana kodinvaihtajana. Toisena koirana tällä hetkellä on sekarotuinen kodinvaihtaja, reaktiivinen Tedi, jonka kanssa harrastukset ovat tauolla koiran terveydentilan vuoksi. 

Päivin ohjenuorana koiraa koulutettaessa on positiivinen vahvistaminen, reilu johtajuus, joka tarkoittaa selkeiden rajojen asettamista ja parasta mahdollista suhdetta ohjaajaan. Iloista yhdessä tekemistä, jossa sekä ohjaajalla että koiralla on hyvä ja turvallinen olo. Huumoria unohtamatta. 

Olen äärettömän onnellinen, että sain Päivin Aateliin kouluttajaksi. Hänellä on paljon annettavaa koulutettavilleen, sekä koirille että myös niiden ohjaajille. Mun oikea käsi ja välillä vasenkin. 
Annika