Annika Salo
Yrittäjä ja kouluttaja

Hei, olen Annika Salo kouluttaja/yrittäjä Koirakoulu Aatelilla.

Koirat ovat kuuluneet elämääni jo vuosikymmenien ajan. Metsässä samoilu kavereina ja ravihevosten mukana kulkijoina. Jo 90- luvulla tuli jo käytyä Toko kokeissa ja lukemattomissa näyttelyissä. Mutta vasta Rally-toko vei mukanaan 2015. Treenimotivaatio iski ja oma kilpailuvietti heräsi. Koulutin kuutisen vuotta Ylöjärvellä pentukursseista Rally valkkuihin. Ihan parasta aikaa! Kouluttajana etenen koiran yksilöllisten ominaisuuksien ehdoilla ja positiivisesti vahvistaen. On hienoa nähdä koulutettavien edistyvän ja kokevan onnistumisia. Iloinen motivoitunut koira ja onnellinen omistaja!


Omalla Rally-toko urallani onkin takana jo n.240 kilpailu starttia. Kaksi omaa koiraani Roki (jo edesmennyt) ja Riemu on kilpaillut Rally-toko Valion (’Varjovalio’, koska ei näyttely tulosta) arvoisesti. Sain myös ilon ja kunnian lainaohjata rottweiler uros ’Tepon’ Suomen Rally-toko Valioksi FIRTVA. Omistaja Päivi koulutti Tepon.


Tällä hetkellä sohvanvaltaajina mulla on kolme Belgianpaimenkoira tervuerenia. ’Hertta’ Bh TK1 RTK4 Mind Breakers Bedtime Story on vanhin 10v , sähäkkä veteraani. Hertan vauhti vaan kasvaa vuosien tullessa.  Aina valmis treenaamaan. Hertta tuli mulle kodinvaihtajana 4-vuotiaana.  5-vuotas ’Riemu’ Fast’N’Strong After Midnight on myös kodinvaihtaja, oli puolitoista vuotias tullessaan. Kisakaverina Riemu on tarkkaa työtä tekevä aivan super ihana , ohjaajaa lukeva koira. Riemu on vuoden 2022 Satakunnan Piirinmestari Rally-tokossa. Tokoura alkoi myös mallikkaasti ykköstuloksella. Kaksi vuotias ’Tipu’ 🐣RTK3 Fast’N’Strong Chicken Run aloitti Rally-toko uransa heti kun säännöt sen sallivat, viisi päivää yli 10kk iässä. Tipu tekee totisena töitä, jollei nyt satu bongaamaan vaikkapa kärpästä😆
Yllättäen heinäkuussa -23 laumani kasvoi kodinvaihtajalla. AciAateli on 4v. Husky/Belgi mix. Yli 50 kiloa lempeyttä ja rakkautta. Yhdessä elo ja tekemisen onni tämän hetkinen tavoitteemme.Toiveeni on , että Aateliin uskaltaa kuka vaan ja millaisella koiralla vaan, tulla kursseille, valkkuryhmiin,teematunneille ja yksityistunneille.
Toivonkin Aatelin olevan kohtaamispaikka koiraihmisille ja koiran hankintaa harkitseville❤️


Koulutukset,
- Arkitottelevaisuus, koulutusohjaaja
- Rally-Toko, koulutusohjaaja
- Rally-Toko, vastaava koetoimitsija
- Ylituomari 1


Tervetuloa Aateliin ♥️ Annika
tammikuu
maaliskuu
toukokuu
kesäkuu
elokuu
syyskuu